BpN-Groep is onderdeel van Castellum Security

22 september 2023

Met ruim 40 jaar ervaring in beveiliging is BpN-Groep een betrouwbare én doorgewinterde partner op het gebied van beveiliging. We zijn ontzettend blij dat zij ervoor hebben gekozen om samen met Castellum Security verder te groeien.

 

BpN-Groep is onderdeel van Castellum Security

BpN-Groep uit Baarn, ook wel BeveiligingsPartners Nederland, is ontstaan uit een krachtenbundeling van ASA-beveiligingen BV, Heinen Beveiligingstechniek BV, Infinite Security BV en VCN Beveiligingen. Met een breed aanbod aan producten, diensten en specialismen, is het een veelzijdig en professioneel technisch beveiligingsbedrijf. BpN-Groep besloot zich aan te sluiten bij Castellum Security, als eerste bedrijf binnen de nieuwe groep. “Wij geloven dat je als groter collectief veel sterker en efficiënter kunt opereren naar de markt. Bijvoorbeeld door het bundelen van niet-kernactiviteiten, zoals recruitment, administratie en IT. Daarnaast zien we dat onze klanten steeds meer innovaties en een hoger serviceniveau vragen. Als onderdeel van een grotere groep kunnen we onze klanten beter bedienen en de bijkomende kosten beter beheersen”, aldus BpN-Groep.

Binnen Castellum Security zijn we ontzettend blij dat BpN-Groep, een uitermate sterke en ondernemende partner met bovendien een groot (landelijk) netwerk, met ons verdergaat om onze gedeelde groeiambities waar te maken.

Terug naar nieuwsoverzicht

EN
Sluit je aan