Van Wakeren Beveiliging & Van Wakeren Branddetectie kiezen voor Castellum Security

10 oktober 2023

Mooi nieuws: Van Wakeren kiest voor Castellum Security! Zowel de expertise die het bedrijf meebrengt als het bredere aanbod van beveiligings- en branddetectie-oplossingen zijn een fantastische aanvulling op de groep.

Van Wakeren Beveiliging & Van Wakeren Branddetectie kiezen voor Castellum Security

Al meer dan 20 jaar ondersteunt de specialist in elektronische beveiliging en branddetectie uit Veenendaal haar opdrachtgevers in hun beveiligingsbehoeften. Van Wakeren blinkt uit dankzij de uitgebreide en actuele kennis op het gebied van techniek en regelgeving.

Naast de regionale opdrachtgevers werkt van Wakeren voor landelijke retail- en horecaketens. Speerpunten zijn: optimale service, verantwoorde prijsstelling, maar bovenal een persoonlijke benadering. Dit blijft gewaarborgd, want zowel directie als medewerkers zullen actief betrokken blijven bij de dagelijkse werkzaamheden.

Deze kwaliteiten en kernwaarden sluiten perfect aan bij waar we als Castellum Security voor staan. We kijken ernaar uit om onze groep verder uit te bouwen en te professionaliseren met Van Wakeren Beveiliging & Van Wakeren Branddetectie.

Terug naar nieuwsoverzicht

EN
Sluit je aan