Castellum Security versterkt haar positie in de technische beveiliging met de overname van ATN Beveiliging

16 januari 2024

Met trots kondigen wij aan dat ATN Beveiliging deel uitmaakt van Castellum Security. ATN Beveiliging is al meer dan 20 jaar actief als specialist in de technische beveiliging, fysieke bewaking en videosurveillance.

Castellum Security versterkt haar positie in de technische beveiliging met de overname van ATN Beveiliging

ATN Beveiliging is een vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op het leveren van uitgebreide beveiligingsoplossingen, waaronder de installatie van alarm- en brandmeldsystemen, fysieke bewaking en videosurveillance met als doel het optimaal ontzorgen van klanten. Met het credo “uw veiligheid is onze zaak” als leidraad heeft ATN Beveiliging zich over de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een onderneming met een loyaal klantenbestand en een solide reputatie in de Nederlandse beveiligingsbranche.

Met deze strategische samenwerking wordt de continuiteit voor ATN en haar medewerkers gewaarborgd. De koers van het bedrijf wordt voortgezet, waarbij Castellum Security zich als de perfecte partner leent om ondersteuning te bieden waar waardevol.

Sinds eind 2022 is dit het vierde bedrijf dat zich aansluit bij Castellum Security. We zijn hiermee hard onderweg om de leidende speler in de technische beveiliging in Nederland te worden!

Terug naar nieuwsoverzicht

EN
Sluit je aan