Martijn Mathot aangesteld als CEO van Castellum Security

2 juli 2024

Amsterdam, 02 juli 2024 – Castellum Security kondigt met genoegen de aanstelling van Martijn Mathot als Directeur (CEO) aan, met ingang van 1 juli 2024. Martijn brengt veel leiderschapservaring en technische beveiligingskennis mee. Hij bekleedde eerder leidinggevende functies bij gerenommeerde bedrijven zoals Chubb, Bosch en Bata Industrials.

Martijn Mathot aangesteld als CEO van Castellum Security

Sterke bedrijven sterker maken.

Met zijn terugkeer naar de beveiligingssector kiest Martijn voor een duidelijke voorzetting in zijn carrière, gedreven door zijn affiniteit met technische beveiliging en branddetectie. Zijn brede ervaring en leiderschapskwaliteiten zullen een waardevolle aanwinst zijn voor Castellum Security.

Martijn benadrukt zelf het belang van samenwerking: “Castellum Security investeert in sterke bedrijven in de technische beveiliging en branddetectie. Sterke bedrijven samen nóg sterker maken, samenwerking opzoeken en elkaar versterken en aanvullen, daar ligt mijn kracht. Deze functie is voor mij een logische vervolgstap na mijn eerdere werk.’’

Sterk in beveiliging

Castellum Security is een groep van hoge kwaliteit technische beveiligingsbedrijven. Binnen de groep opereren de bedrijven grotendeels autonoom en met een eigen identiteit, maar zoeken de samenwerking op een aantal strategische onderwerpen. De groep bestaat inmiddels uit 7 bedrijven beveiligingsbedrijven en meer dan 200 werknemers. Castellum Security heeft de ambitie om haar omvang meer dan te verdubbelen in de komende 3 jaar onder de leiding van Martijn.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

EN
Sluit je aan