Castellum Security en Automatic Signal bundelen krachten

31 januari 2024

Met groot enthousiasme delen we mee dat Automatic Signal zich heeft aangesloten bij Castellum Security. Met meer dan 66 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van geavanceerde beveiligingssystemen heeft Automatic Signal een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in technische beveiliging.

Castellum Security en Automatic Signal bundelen krachten

In 1957 door H.M. de Hont gestart op een zolderkamer in Amsterdam, heeft Automatic Signal zich ontwikkeld tot een technisch beveiligingsbedrijf met een duidelijke identiteit en een bedrijfscultuur waarin mensen centraal staan. Bij Automatic Signal staan kwalitatieve veiligheid en servicegerichtheid voorop. Als gevolg hiervan heeft de onderneming zeer langdurige relaties opgebouwd met klanten en medewerkers. Het toegewijde team van experts streeft ernaar om onder meer bedrijven, overheden, musea en particulieren te beschermen, door het inzetten van creatieve en betrouwbare technische oplossingen.

Automatic Signal ziet Castellum Security als een uitstekende partner om de medewerkers en relaties continuïteit te bieden, waarbij de naam, het karakter, de klantportfolio, de vertrouwde gezichten en de vestigingsplaats van het bedrijf ongewijzigd blijven. Daarnaast zal Automatic Signal kunnen profiteren van synergievoordelen op gebieden zoals personeelswerving, kennisontwikkeling en efficiency vanwege de omvang van de Castellum groep. De groei die Automatic Signal als onderdeel van Castellum gaat doormaken zal op een manier gaan die past bij de normen en waarden van de organisatie.

Automatic Signal is het vijfde bedrijf dat zich, sinds de start van de groep eind 2022, aansluit bij Castellum Security. De groep telt hiermee nu meer dan 150 medewerkers en is actief door heel Nederland vanuit vestigingen in drie provincies. Gezamenlijk streven we ernaar de leidende beveiligingsgroep in Nederland te worden. De komst van Automatic Signal, brengt ons weer een stap dichter bij dit doel!

Terug naar nieuwsoverzicht

EN
Sluit je aan