Nieuws

Castellum Security bouwt verder. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de groep, nieuwe bedrijven die zich aansluiten en andere mijlpalen.

31 januari 2024

Castellum Security en Automatic Signal bundelen krachten

Met groot enthousiasme delen we mee dat Automatic Signal zich heeft aangesloten bij Castellum Security. Met meer dan 66 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van geavanceerde beveiligingssystemen heeft Automatic Signal een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in technische beveiliging.

16 januari 2024

Castellum Security versterkt haar positie in de technische beveiliging met de overname van ATN Beveiliging

Met trots kondigen wij aan dat ATN Beveiliging deel uitmaakt van Castellum Security. ATN Beveiliging is al meer dan 20 jaar actief als specialist in de technische beveiliging, fysieke bewaking en videosurveillance.

10 oktober 2023

Van Wakeren Beveiliging & Van Wakeren Branddetectie kiezen voor Castellum Security

Mooi nieuws: Van Wakeren kiest voor Castellum Security! Zowel de expertise die het bedrijf meebrengt als het bredere aanbod van beveiligings- en branddetectie-oplossingen zijn een fantastische aanvulling op de groep.

29 september 2023

Lankhof Beveiliging & Telecom sluit zich aan bij Castellum Security

Met gepaste trots mogen wij Lankhof Beveiliging & Telecom en welkom heten als onderdeel van Castellum Security. Lankhof is al meer dan 30 jaar actief in Oost-Nederland als specialist op het gebied van beveiligingssystemen voor inbraak- en branddetectie en het aanbieden van telecomdiensten.

22 september 2023

BpN-Groep is onderdeel van Castellum Security

Met ruim 40 jaar ervaring in beveiliging is BpN-Groep een betrouwbare én doorgewinterde partner op het gebied van beveiliging. We zijn ontzettend blij dat zij ervoor hebben gekozen om samen met Castellum Security verder te groeien.  

9 juni 2023

Castellum Security lanceert nieuwe website!

Het is zover: onze nieuwe website is live! En daar zijn we trots op, want deze livegang markeert een belangrijke stap in de officiële lancering van Castellum Security als groep.

EN
Sluit je aan