Wij zijn Castellum Security

Dagelijks werken we aan een veilige maatschappij door het aanbieden van technische oplossingen om inbraak en brand te signaleren en voorkomen. Betrouwbaarheid, vakkundigheid en klantfocus staan binnen onze groep voorop. Daar zijn we trots op.

Hier staan we voor

We werken vanuit de overtuiging dat ondernemers het meest in hun kracht staan wanneer ze zich kunnen richten op de onderdelen van de business waar zij energie van krijgen, met een eigen identiteit en veel lokale verantwoordelijkheid. Om dat mogelijk te maken ondersteunen we aangesloten bedrijven waar nodig. Door samen te werken en ervaringen te delen kunnen we de voordelen van schaal optimaal benutten. Samen zijn we sterk in beveiliging.

Castellum Security werkt er continu aan om het hechte netwerk van aangesloten bedrijven te vergroten, te versterken en te professionaliseren. Ons doel? De leidende beveiligingsgroep in Nederland worden op het gebied van camera- en inbraaksystemen en systemen voor toegangscontrole en branddetectie.

Wij zijn Castellum Security

We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de voordelen van een samenwerking met Castellum Security in een gesprek.

EN
Sluit je aan