Werkwijze Castellum Security

Wij geloven dat je als ondernemer het meest in je kracht staat wanneer je de flexibiliteit van ondernemerschap kunt combineren met de zekerheid en voordelen van een grotere organisatie. Die overtuiging ligt verankerd in onze werkwijze.

 

Aanpak Castellum Security

Het leiden van een beveiligingsbedrijf is topsport. Want terwijl je je klanten nu en in toekomst de beste technische beveiligingsoplossingen wilt bieden, heb je als ondernemer je handen vol aan zaken als personeelsbeleid, financiële administratie en wet- en regelgeving. Om ervoor te zorgen dat je je als ondernemer bezig kunt houden met datgene waar jij goed in bent en energie van krijgt, ondersteunen we aangesloten bedrijven waar nodig. Dat doen we op de volgende manieren.

Onze drie speerpunten

1

Buy-and-build

Sluit je je aan bij Castellum Security, dan wordt je bedrijf onderdeel van de groep. Door onze groeiende schaal kunnen we op centraal niveau zorgen voor ondersteuning en professionalisatie, bijvoorbeeld op het gebied van administratie. Daarnaast gaan we gedeelde uitdagingen, zoals het aantrekken en behouden van technisch personeel, zoveel mogelijk samen aan. Tegelijk blijf je ondernemen en ligt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid op lokaal niveau, dicht bij de klanten en werknemers. Binnen Castellum Security blijven beveiligingsondernemers in beginsel zelf ondernemen. Wil je (op termijn) liever niet meer zelf betrokken zijn bij je bedrijf, dan gaan we ook graag in gesprek over de mogelijkheden.

2

Een eigen identiteit

Als specialist in technische beveiliging, heb je een naam hoog te houden. Je hebt er niet alleen jaren aan gewerkt om die op te bouwen, het is ook de fundering van je bedrijf en je klantenbestand. Bij Castellum Security staan we voor het behoud van jouw eigen identiteit en het bieden van continuïteit van je bedrijf. We helpen je graag om je bedrijf verder uit te bouwen en de volgende stap te zetten – als onderdeel van Castellum Security.

3

Eén plus één is drie

De technische beveiligingsmarkt ontwikkelt zich in rap tempo en de mogelijkheden voor systemen, technologieën en producten zijn eindeloos. Bij Castellum Security helpen we elkaar door ervaring en kennis te delen en samen invulling te geven aan kansen en uitdagingen. Hierbij kun je denken aan een gezamenlijk opleidingsprogramma voor technisch personeel of ondersteuning bij certificeringsverplichtingen. En indien gewenst werken we samen zodat onze klanten bij de groep terecht kunnen voor al hun technische beveiligingsbehoeften. Dat noemen we een one-stop-shop.

We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de voordelen van een samenwerking met Castellum Security in een gesprek.

EN
Sluit je aan